Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

88χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο .

Μπορεί το ημερολόγιο στον τοίχο να δείχνει Χριστούγεννα αλλά μια οικογένεια από τη Βραζιλία έζησε το δικό της… Πάσχα, όταν είδε, μέσα σε διάστημα δυο ημερών, ένα 88χρονο μέλος της να πεθαίνει και ακολούθως να ανασταίνεται.
Στις 22 του Δεκέμβρη, η 88χρονη Μαρία ντας Ντόρες απεβίωσε σε νοσοκομεία της Ιπατίνγκα στην ανατολική Βραζιλία. Νωρίτερα, η γηραιά γυναίκα, η οποία έπασχε από αλτσχάιμερ και ήταν κατάκοιτη, είχε μεταφερθεί εκεί με βουλωμένες αρτηρίες και σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος.
Στην πορεία, αφού την υπέβαλαν στις τυπικές εξετάσεις, οι ιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν τον θάνατο της 88χρονης και έστειλαν τη «σορό» της σε γραφείο κηδειών της περιοχής, προς ενταφιασμό.
Ωστόσο, εκεί, αρκετές ώρες μετά, ένας από τους υπαλλήλους διαπίστωσε προς μεγάλη του έκπληξη πως η νεκρή ανέπνεε και κουνιόταν μέσα στο φέρετρο, με αποτέλεσμα αυτή να σταλεί πίσω στο νοσοκομείο το οποίο την είχε προηγουμένως βγάλει νεκρή.
«Είμαστε ευτυχείς που η μητέρα μου είναι ακόμη ζωντανή, δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει εάν θα κινηθούμε δικαστικά ενάντια στο νοσοκομείο», δήλωσε από τη μεριά της, η Κουστόντια Αμάνσιο, κόρη της αναστηθείσας.
Απλή νεκροφάνεια, ιατρικό λάθος ή χριστουγεννιάτικο θαύμα, η παραπάνω «ανάσταση» ενέπνευσε, όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος εξηγήσεων.
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου