Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Mυστικά που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους

Mυστικά που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους
Τι και αν έχεις ματάρες αν έχεις και δυο τεράστιους μαύρους κύκλους να σε κοιτάζουν καλά-καλά; Μάθε τα μυστικά μακιγιάζ εκείνα που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Tιπ: αν το κονσίλερ όσο είναι πολύ παχύρρευστο τότε μπορείς να το αναμείξεις τέλεια με λίγη κρέμα ματιών έτσι ώστε να μην δείχνει σαν να έχει ένα τόνο κονσίλερ που τελικά θα τονίσει τις ατέλειες και τις ρυτίδες της περιοχής. Αντίθετα θέλεις ένα πιο απαλό, λείο και τελικά φυσικό αποτέλεσμα!

Το κονσίλερ μετά το μέικ-απ: σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να απλώσεις το κονσίλερ σου. Το θέμα είναι όμως πως πρέπει να προσέχεις να το απλώνεις μετά το μέικ-απ σου. Άπλωσε το μέικ-απ σου και άφησε το λίγο. Ρίξε μια ματιά. Εξαφανίστηκαν οι μαύροι κύκλοι; Αν όχι τώρα είναι η ώρα να απλώσεις το κονσίλερ σου στην περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τέλεια την περιοχή. 

Βαθιές γραμμές: 
διάλεξε ένα πιο ανοιχτόχρωμο κονσίλερ για να «ανοίξεις» το προσωπάκι σου ειδικά στα σημεία που έχεις βαθιές γραμμές. Οι ρυτίδες ή βαθιές γραμμές θέλουν το κονσίλερ αν είναι ένα τόνο -όχι παραπάνω- πιο ανοιχτό για να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο!

Διχρωμία τέλος: Φρόντισε να απλώσεις το κονσίλερ σου στα σημεία εκείνα που υπάρχει η διχρωμία ή το ξεθώριασμα και όχι σε ολόκληρη την περιοχή κάτω από τα μάτια. Αν απλώσεις το κονσίλερ σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τονίσεις το πρόβλημα και όχι να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. 

Mην ξεχνάς την ενυδάτωση: το να φροντίσεις να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου στο σημείο κάτω από τα μάτια που είναι τόσο ευαίσθητη είναι πολύ σημαντικό κυρίως γιατί έτσι μόνο θα καταφέρεις να δείχνει βαρύ και κουρασμένο.

Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου