Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τι μαρτυρούν τα νύχια σας .

Τι μαρτυρούν τα νύχια σας

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νύχια σας, μαρτυρούν πολλά για εσάς. Τα λαμπερά περιποιημένα νύχια, δείχνουν προς τα έξω ότι η ζωή σας είναι συγκροτημένη, ενώ τα φαγωμένα, ξεφλουδισμένα και απεριποίητα νύχια από την άλλη, καταμαρτυρούν ότι μάλλον βρίσκεστε σε περίοδο άγχους και τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά.

Οι αλλαγές στο χρώμα, στην υφή και την αντοχή τους, δείχνουν κακή διατροφή και έλλειψη βιταμινών, ενώ σε ακραίες και σπάνιες περιπτώσεις σοβαρά προβλήματα υγείας. Το να τους δίνετε την απαραίτητη προσοχή, άρα, αξίζει τον κόπο. Διατηρείστε τα σε άψογη κατάσταση με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και βήματα.

Αν η υγεία των νυχιών σας είναι καλή, θα χρειαστείτε μόνο μερικά βασικά προϊόντα για το μανικιούρ και την περιποίηση τους. Μία λίμα διπλής όψης μπορεί να εκτελέσει πολλά «καθήκοντα» από τα να λιμάρει μέχρι να διαμορφώσει το σχήμα και να γυαλίσει την επιφάνεια.

Το θρεπτικό λάδι εμποδίζει το ξεφλούδισμα ενώ συγχρόνως θρέφει τα πετσάκια. Αφού το απλώσετε στα νύχια σπρώξτε τα απαλά προς τα πίσω χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο. Θα τα κάνετε απαλά, δυνατά και ελαστικά .

Μία καλή βάση δυναμώνει τα νύχια, επανορθώνει τις ραβδώσεις που εμφανίζονται στα νύχια και αφήνει την επιφάνεια λεία με μία διακριτική λάμψη.

Και τέλος, ένα μαλακό ξεβαφτικό που δεν περιέχει ασετόν τα καθαρίζει και τα περιποιείται. Φροντίστε να περιέχει συστατικά όπως η aloe vera, η οποία ενυδατώνει τα νύχια. Αφήστε για λίγο πάνω στο νύχι το εμποτισμένο βαμβάκι για να μαλακώσει το βερνίκι και να αφαιρεθεί πιο εύκολα.

Πηγή: queen


1 σχόλιο:

  1. Ερωτα τοξοβολιτη στασου στη γειτονια της για να μου δωσεις αφορμη να μπω στα ονειρα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή