Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Τηγανίζοντας ψάρια στο σπίτι .

Τηγανίζοντας ψάρια στο σπίτι
Είστε λάτρης του τηγανιτού ψαριού αλλά κρύος ιδρώτας σας λούζει στην ιδέα και μόνο να το ετοιμάσετε στο σπίτι σας λόγω της μυρωδιάς που πιθανότατα θα κατακλύσει το σπίτι;

Δεν χρειάζεται να στερηθείτε το ψάρι μόνο και μόνο λόγω της «τηγανίλας» μιας και υπάρχει ένα κόλπο που μπορεί να την ελαττώσει.

Αρκεί μια κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού μέσα στο λάδι και η δυσάρεστη οσμή θα μειωθεί. 

Επίσης, η καμένη φλούδα λεμονιού και πατάτας στον ίδιο χώρο έχουν την ιδιότητα να εξουδετερώσουν την άσχημη μυρωδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου