Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τέλος στα κιτρινισμένα νύχια .

«Τέλος» στα κιτρινισμένα νύχια
Είναι γεγονός ότι τα σκούρα βερνίκια συχνά αφήνουν το... στίγμα τους. Επειδή, όμως, προσδίδουν ιδιαίτερη γοητεία στην εμφάνισή μας, η λύση δεν είναι να τα αποφεύγεις, αλλά να μάθεις να τα χρησιμοποιείς σωστά. Οι καλύτεροι τρόποι για να απαλλαγείς από τους λεκέδες είναι ο βαθύς καθαρισμός και η απολέπιση. Εκτός από την επιδερμίδα σου και τα νύχια σου μπορούν να επωφεληθούν από τις ευεργετικές ιδιότητες ενός scrub.

Η απολέπιση περιλαμβάνει και την περιοχή γύρω από τα νύχια σου, τα πετσάκια και την περιοχή που βρίσκεται από κάτω τους. Με αυτό τον τρόπο το κίτρινο χρώμα θα εξομαλυνθεί, τα νύχια θα γίνουν πιο λεία και τα πετσάκια θα μαλακώσουν.

Πριν ξεκινήσεις την απολέπιση αφαίρεσε το χρώμα με βαμβάκι και ασετόν και χρησιμοποίησε μια μπατονέτα για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα που μπορεί να έχουν καλυφθεί με δέρμα. Στη συνέχεια, με την ειδική πλευρά της λίμας σου πέρασε κάθε νύχι από πάνω.

Έτσι, θα αφαιρέσεις τα τελευταία υπολείμματα βερνικιού και ένα μεγάλο ποσοστό της κιτρινίλας. Άπλωσε ένα ενυδατικό λάδι, στα πετσάκια, για να τα μαλακώσεις, και σπρώξε τα προς τα πίσω με την άκρη της λίμας.

Τέλος, διάλεξε μια βάση βερνικιού που θα τα προστατέψει και θα τους δώσει φυσική λάμψη. Εάν θέλεις τώρα, μπορείς να προχωρήσεις στο βάψιμο χωρίς να ανησυχείς για τα νύχια σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να τα αφήσεις να ξεκουραστούν μερικές ημέρες.

Πηγή: shape 

1 σχόλιο:

  1. Στου δειλινού τα χρώματα ο νους βουτά την πένα και ζωγραφίζει στο χαρτί τση σκέψης μου εσένα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή