Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Τι κάνει το απόλυτο αρσενικό στο κρεβάτι σας ?


Εάν νομίζατε πως είστε η μόνη που προσπαθεί να δείξει τον καλύτερο της εαυτό κάθε φορά που αναπτύσσετε στενές επαφές τρίτου τύπου με το λεγάμενο, τότε «πλανάστε πλάνη οικτρά».
Το αγόρι που σας έχει κλέψει την καρδιά έχει μελετήσει με τις ώρες όλους τους τόμους του Κάμα Σούτρα, έχει διαβάσει αμέτρητα άρθρα στο πάλαι ποτέ «Κλικ» των 90′s και έχει εντρυφήσει στην τέχνη της αποπλάνησης παρακολουθώντας ταινίες ενηλίκων και ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα. Μην ψαρώνετε, διαβάστε παρακάτω και αν επιδίδεται σε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές τότε του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και «εσείς» σαν έπαθλο.
Πετάει τα ρούχα του με επαγγελματική μαεστρία θυμίζοντας λατίνο πρωταγωνιστή σε αισθησιακή ταινία.
Σιγοψιθυρίζει γλυκόλογα κάνοντάς σας να αισθάνεστε πως είστε η πιο αισθησιακή γυναίκα του κόσμου.
Ασχολείται με εσάς και το κορμί σας ανακαλύπτοντάς το κάθε φορά από την αρχή.
Εναλλάσσει τους ρόλους του πιο γρήγορα κι από την ταχύτητα που διαλέγετε ψηλοτάκουνα στις εκπτώσεις, ξεκινώντας ρομαντικά και καταλήγοντας σαν τον «λυκάνθρωπο» του Twilight.
Ιδρώνει, σας πετάει στον αέρα, σας πιάνει, θυμίζοντας αθλητή ενόργανης σε πρωτάθλημα, επιδεικνύοντας εντυπωσιακά ανοίγματα και κάνοντάς σας να νομίζετε πως αργότερα θα βαθμολογηθεί.
Αντέχει περισσότερο κι από μπαταρία Duracell επιβεβαιώνοντας τη φήμη του και σας κάνει να αναρωτιέστε αν στον ελεύθερό του χρόνο διανύει αποστάσεις Μαραθωνίου για να προπονηθεί.
Σας τραβάει τα μαλλιά, σας σκίζει τα εσώρουχα, σας πετάει κάτω από το κρεβάτι και σας κολλάει πάνω στον τοίχο με τέτοια μαεστρία που αντί να τον βρίσετε, ζητάτε κι άλλο.
Μήπως τελικά βρήκατε το μάστορά σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου