Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ....

Η Citibank στην Αμερική απέλυσε υπάλληλό της επειδή ήταν υπερβολικά σέξι και όμορφη με αποτέλεσμα να αποσπά τους άνδρες από την εργασία τους.

Η εκθαμβωτική τραπεζική υπάλληλος της Citibank στην Αμερική Ντέμπορα Λορετζάνα απολύθηκε λόγω υπερβολικής ομορφιάς.

Όπως ισχυρίζεται η 33χρονη ανύπανδρη μητέρα “μου είχαν απαγορεύσει να φοράω κολλητά ρούχα και ντεκολτέ μπλούζες στη δουλειά επειδή αποσπούσαν την προσοχή των ανδρών συναδέλφων μου”.

Απολύθηκε επειδή ήταν υπερβολικά sexy

Προσέθεσε δε αγανακτισμένη “Τι να κάνω; Δε φταίω εγώ που έχω καμπύλες. Από εκεί που είμαι (το Πουέρτο Ρίκο) οι γυναίκες προσέχουν τον εαυτό τους και μέχρι και στο σούπερ μάρκετ πάνε ντυμένες στη τρίχα”.

Μετά από δέκα μήνες στην τράπεζα η 33χρονη μεταφέρθηκε σε άλλο υποκατάστημα αλλά απολύθηκε πριν από ένα μήνα με τη δικαιολογία ότι δεν απέδιδε όσο έπρεπε στη δουλειά.

Η Ντέμπορα υποστηρίζει ότι η εμφάνισή της δεν προκαλούσε στη δουλειά. “Μου αρέσει η μόδα αλλά στη δουλειά μου πάντα ντυνόμουν κόσμια, είπε προσθέτοντας ότι ο,τι και να φορούσε τους ενοχλούσε.

Όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της, οι υπεύθυνοι της τράπεζας της είπαν ότι δε θέλουν να έχουν καμιά σχέση μαζί της επειδή είναι υπερβολικά όμορφη.

Από την πλευρά της, η εταιρεία αναφέρει ότι σκοπός της είναι να προάγει το πολιτισμό και να παρέχει ένα αξιοπρεπές εργασιακό περιβάλλον

1 σχόλιο: