Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Συμβουλές για μεταξένια χείλη

Συμβουλές για μεταξένια χείλη
Επειδή τα όμορφη χείλη μπορούν πραγματικά να κλέψουν τις εντυπώσεις, δείτε μερικά tips για να τα κάνετε απαλά και σαρκώδη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην πιέζετε τα χείλη σας και να μην τα δαγκώνετε, αλλά να χρησιμοποιήσετε ορισμένες φυσικές θεραπείες.

Ροδοπέταλα
Συνθλίψτε τέσσερα, πέντε πέταλα από κόκκινο τριαντάφυλλο και εφαρμόστε την πάστα πάνω στα χείλη. Εκτός από το άμεσο κοκκίνισμα, τα χείλη σας θα γίνουν απαλά.
Εφαρμόστε καθημερινά, 2-3 φορές, για να αποκτήσετε πλούσια χείλη.
Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας lip balm, αναμιγνύοντας ροδοπέταλα που θα έχετε συνθλίψει με κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε το στα χείλη για είκοσι λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Τα χείλη σας θα γίνουν απαλά και εύπλαστα.

Χυμός από παντζάρι

Εφαρμόστε χυμό από παντζάρι. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τα χείλη σας ροζ. Αλέστε παντζάρια στο μίξερ, αφού τα έχετε πλύνει καλά και σουρώστε το χυμό. Διατηρήστε τα στο ψυγείο. Απλώστε το στα χείλη για είκοσι λεπτά, 3-4 φορές την ημέρα, και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αν θέλετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν κραγιόν, μπορείτε να βάλετε το χυμό στα χείλη πριν βγείτε έξω. 

Ελαιόλαδο/Γαρυφαλέλαιο 
Βάλτε σε μια μπάλα από βαμβάκι λίγο ελαιόλαδο και εφαρμόστε το στα χείλη, πριν από το μπάνιο. Μετά από λίγα λεπτά, ξεπλύνετε και αφήστε τα χείλη να στεγνώσουν. Δεν θα χρειαστείτε lip balm για ολόκληρη την ημέρα. Ομοίως, μπορείτε να εφαρμόσετε το λάδι από μια σκελίδα σκόρδο για τα χείλη σας, το οποίο έχει αντισηπτικές ιδιότητες και επουλώνει τα σκασμένα και ξηρά χείλη σε χρόνο μηδέν.

Λάδι μουστάρδας
Το λάδι μουστάρδας αποτελεί μια παλιά θεραπεία για τα ξηρά χείλη. Πριν πάτε για ύπνο, ρίξτε λίγες σταγόνες από λάδι μουστάρδας και κάντε μασάζ ελαφρά. Δείτε το αποτέλεσμα το πρωί. Θα θεραπεύσει τα σκασμένα χείλη, κάνοντας τα απαλά και λεία.

Tip
Απολέπιση
Η απολέπιση είναι πολύ σημαντική, αν θέλετε τα χείλη σας να είναι λεία και απαλά. Ανακατεύουμε καλά ελαιόλαδο και ζάχαρη μαζί, σε ίσες ποσότητες. Βάλτε το μείγμα στα χείλη.

Με τη βοήθεια μιας μαλακής οδοντόβουρτσας, απολεπίστε απαλά.

Μπορείτε να εφαρμόσετε χυμό λεμονιού με ζάχαρη για τα ίδια αποτελέσματα. Αφήστε το για μισή ώρα και στη συνέχεια τρίψτε το με μερικά χτυπηματάκια με την βούρτσα.. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Το μέλι και η ζάχαρη, επίσης, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως μια τέλεια απολέπιση. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μαλακά θα γίνουν τα χείλη σας.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου