Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πως να κάνετε θραύση το φετινό καλοκαίρι .

Πώς να κάνετε «θραύση» το φετινό καλοκαίρι
Καλοκαιράκι, ανέμελη διάθεση, ανέμελα ρούχα, λίγο κρασί λίγο θάλασσα… και όμως κάτι λείπει από το κατά τα άλλα τέλειο σκηνικό. Ναι ναι, είναι το αγόρι σου. Αν και αυτό το καλοκαίρι σε βρήκε single, να γκρινιάζεις που δεν έχεις κάποιον να σε αλείψει με λάδι, μην απελπίζεσαι! Υπάρχει λύση! Για την ακρίβεια 7 λύσεις – συμβουλές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη καλοκαιρινή σου περιπέτεια. Οι 4 πρώτες θα σε βοηθήσουν να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων παρουσία ανδρών, ενώ οι 3 τελευταίες, θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία της γοητείας!

Get out (of the house)

Αν σου ακούγεται αυτονόητο, πίστεψέ με , για ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών δεν είναι. Αντί λοιπόν να μαζεύεστε με τις κολλητές για tea party (το οποίο ποτέ δε κατάλαβα γιατί έγινε τόσο δημοφιλές), πάρτε τα τσαγάκια σας ή τα ωραιότατα φραπεδάκια σας και βουρ στα υπαίθρια μπαράκια, στα γήπεδα βόλευ ή τένις, στις παραλίες, στα σοκάκια της Πλάκας. Γιατί εκεί θα βρείτε σίγουρα κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα muffin ή ένα cup cake. Κάτι που μας φέρνει στο επόμενο point…

Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου

Το καλοκαίρι, γενικώς, λόγω καιρού και διάθεσης, κυριαρχεί μια μινιμαλιστική διάθεση. Κοινώς: the less the better! Φόρα λοιπόν κάτι ανάλαφρα καλοκαιρινό. Στην παραλία; Ένα μπικίνι με ένα διχτυωτό φόρεμα (που είναι πολύ Hot this summer) ή και το περσινό σου καφτάνι, είναι σούπερ. Προσοχή όμως, μην το παρακάνεις, γιατί τότε περνάς στο επόμενο άκρο, της απελπισμένης και της «εγώ πότε θα δω τις μελισσούλες επιτέλους» ; Οι άνδρες θέλουν να βλέπουν λίγο δέρμα το καλοκαίρι, αλλά με μέτρο. Τόσο, ώστε να τους εξιτάρει να ζητήσουν περισσότερο.

Same old pack

Αν βγαίνετε συνέχεια με την ίδια παρέα, στα ίδια στέκια, όπου έρχονται οι ίδιοι φίλοι φίλων, τους οποίους έχεις γνωρίσει και δεν σου κάνουν το πολυπόθητο κλικ, τότε είναι καιρός για μια αλλαγή, δε νομίζεις; Την επόμενη φορά λοιπόν, άρπαξε την κολλητή σου από το μπράτσο, πάρτε τα κουβαδάκια σας, και σε άλλη παραλία. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να γνωρίσεις όχι μόνο νέα πρόσωπα, αλλά και νέα μέρη, με όλες αυτές τις συναυλίες, τα events, τα beach parties etc etc. Ε, και κάπου εκεί σίγουρα θα υπάρχουν και νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Τι περιμένετε λοιπόν;

Φλέρταρε με πάθος αλλά όχι λάθος!

Αν έχεις το νου σου σε παραπάνω από ένα πρόσωπο , στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή, τότε είναι μια καλή στιγμή να εστιάσεις σε ένα τη φορά, γιατί οι άνδρες μπορεί να μην είναι και τόσο παρατηρητικοί σε λεπτομέρειες όπως μαλλιά και νύχια, αλλά έχουν ειδικό ραντάρ στο αν μία κοπέλα θέλει να γνωρίσει αυτούς ή απλώς οποιονδήποτε. Και το δεύτερο δεν ήταν ποτέ κολακευτικό ή γοητευτικό, ακόμη και για τους πιο προοδευτικούς. Προσοχή λοιπόν στα δίχτυα της γοητείας σου για να μην μπλεχτείς τελικά μόνη σου!

Φλυαρώντας παν στην πόλη (τρέχοντας για να σωθούν)
Αν τα προηγούμενα key points σού πήγαν καλά και πλέον είσαι σε φάση όπου συζητάς με το αντικείμενο του πόθου σου, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ θέλει να μάθει για το νέο φόρεμα που αγόρασες (να το δει ίσως, να μάθει λεπτομέρειες για το σχέδιό του, no no no) , ούτε γιατί ο καλύτερος σου φίλος σού έχει θυμώσει. Πίνετε μπύρες παρέα, δεν πλέκετε τα μαλλιά σας πριν πέσετε για ύπνο. Και είναι γεγονός πως, ευτυχώς ή δυστυχώς, πολλές φορές τείνουμε να μιλάμε για θέματα που ενδόμυχα ξέρουμε πως οι άντρες απλώς δεν δίνουν δεκάρα και κάνουν πως μας ακούνε. Οπότε γιατί δεν πιάνετε ένα κοινό ενδιαφέρον θέμα, όπως πχ καλοκαιρινά σχέδια ή μουσική ή σινεμά. Προσοχή νούμερο 2: να θυμάσαι πάντα πως κάνεις διάλογο, και όχι ανάκριση. Κάνε τον άλλο να νιώσει άνετα, και ότι θες όντως να τον γνωρίσεις, και όχι να ανακαλύψεις πιθανά κουσούρια του πριν μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάτι μαζί του. Λίγο τακτ ποτέ δεν έβλαψε κάποιον!

Κάνε τον να σου ζητήσει να βγείτε
Όταν πρωτοσυναντάς κάποιον που σου αρέσει, είναι καλό να είσαι λίγο πιο άμεση από ότι συνήθως. Άλλωστε, το καλοκαίρι είναι μόλις 3 μήνες! Οπότε, ποιος έχει τη διάθεση να περιμένει ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση να ζητήσει στον άλλο να βγούνε πρώτος; Οπότε, πάνω στην κουβέντα μπορείς να του πεις κάτι του τύπου «Αυτή η συναυλία που λες λένε πως θα είναι τέλεια. Ανυπομονώ να πάμε!». Αν μη τι άλλο, θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου, και θα νιώσει καλύτερα, που τελικά τον συμπαθείς και θες να κάνετε κάτι μαζί. Αν πάλι δεν πιάσει το υπονοούμενο, μην επιμείνεις, γιατί ίσως να μην είναι the one, οπότε κερδίζεις χρόνο, φαιά ουσία και αξιοπρέπεια!

Show your face
Last but not least: ο δρόμος για την επιτυχία, πρέπει να έχει πρόσωπο: το δικό σου. Οπότε ένα ακόμη στοιχείο που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα με το νέο και ωραίο σου φλερτ είναι να βγείτε εκεί έξω στον αληθινό κόσμο, και να μην μπλέξετε με μηνύματα, emails, facebook, twitter κλπ κλπ. Βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, γιατί όσο περισσότερη προσωπική επαφή έχεις με κάποιον, τόσο περισσότερο δένεστε. Επίσης, ο απογαλακτισμός σου από τέτοια μέσα βοηθά στο να τον κάνεις να νιώσει ότι του λείπεις και να θελήσει να σε ψάξει, οπότε ξυπνάς τον κυνηγό μέσα του. Αν από την άλλη του δίνεις την εντύπωση ότι θα είσαι πάντα και παντού διαθέσιμη, δεν πρόκειται να νιώσει ιδιαίτερα την ανάγκη να σε διεκδικήσει ή να σε αναζητήσει, οπότε finite la musica. Πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία να σε «επιθυμήσει», γιατί όπως ξέρουμε όλοι, από μία επιθυμία ξεκινούν σχεδόν τα πάντα. Το πώς εξελίσσονται και πώς καταλήγουν από την άλλη, είναι μια άλλη ιστορία!

Πηγή: myself.gr

1 σχόλιο:

  1. Μ' Ένα σου Ναι πέρνω χαρά, μ' ένα σου Όχι σβήνω, και μ' ένα σου Χαμόγελο πέρνω Ζωή και δίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή