Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


Ξέρεις φυσικά ότι το κατάλληλο μακιγιάζ είναι δυνατόν να σε κάνει να δείχνεις χρόνια νεότερη, τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ που σε μεγαλώνει; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο βασικά λάθη μακιγιάζ που κάνεις και σου προσθέτουν χρονάκια για να μην τα ξανακάνεις!


Πολύ πούδρα ή μέικ-απ: η πούδρα και το μέικ-απ κάθεται στις φυσικές λεπτές γραμμούλες του προσώπου σου και τις κάνει να φαίνονται και να κάνουν "μπαμ" πράγμα που σίγουρα δεν θέλεις. Μπορείς να πεις ότι έχεις πετύχει το μακιγιάζ σου όταν δεν φαίνεται και δείχνει απόλυτα φυσικό. Η βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου και να μην κάνεις υπερβολές με την ποσότητα αλλά και το μέικ-απ σου να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας που είναι το μυστικό για δερματάκι που δείχνει και είναι πάντα νέο και λαμπερό!
Αν πάλι λατρεύεις το μέικ-απ δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις το παρακάτω μυστικό: αφού απλώσεις το μέικ-απ σου με πινέλο, "πέρασε" με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ όλο σου το πρόσωπο για να εξαφανίσεις ότι προϊόν έχει "κολλήσει" στις γραμμές του προσώπου σου και λάμψε χωρίς προηγούμενο!

Πολύ σκούρο κραγιόν: τα σκούρα χειλάκια σίγουρα είναι στη μόδα αλλά το θέμα είναι μήπως τελικά σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη; Καθώς περνούν τα χρόνια οι φυσικές γραμμούλες των χειλιών σου αρχίζουν και χάνουν σιγά-σιγά τον αρχικό τους ρόλο: το να οριοθετούν τα χείλη σου και να τους δίνουν σχήμα και σίγουρα όταν το κραγιόν "ξεφεύγει" από το φυσικό σχήμα των χειλιών, το αποτέλεσμα σε μεγαλώνει όσο δε φαντάζεσαι.
Τιπ: Για τέλειο αποτέλεσμα, επένδυσε στο μολύβι χειλιών για να δώσεις πιο ξεκάθαρο σχήμα στα χειλάκια σου και στη συνέχεια άπλωσε το κραγιόν σου!

Φρύδια μαδημένα και κακοβαμμένα: ok χώρισες και ξέσπασες στα φρύδια σου, αλλά το ότι πρέπει να το "γεμίσεις" δεν το υπολόγισες! Τα μαδημένα φρύδια και εκείνα που σε μεγαλώνουν αφού δεν είναι μυστικό ότι τα φρύδια αλλάζουν καθοριστικά όλο σου το πρόσωπο. Άρα πρέπει να ξέρεις πώς θα κάνεις ένα μαδημένο φρύδι να δείχνει γεμάτο, πάντα με την σωστή απόχρωση. Είτε προτιμήσεις σκιά για τα φρύδια, είτε μολύβι φρόντισε το αποτέλεσμα να μην δείχνει ψεύτικο γιατί πολύ απλά τότε μόνο σε μεγαλώνει!


Πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες: μπορεί να έχεις δει τις τελευταίες τάσεις αλλά και τα μοντέλα στις πασαρέλες που είναι γεμάτες στην μάσκαρα στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες, όμως η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες τραβάει το βλέμμα στις ατέλειες της περιοχής όπως π.χ. τους μαύρους κύκλους ή τις ρυτίδες, πράγμα που σίγουρα σε μεγαλώνει.



1 σχόλιο:

  1. Όντε σε πρωτογνώρισα δεν μου 'πες να προσέχω για σαν κοιτώ τα μάθια σου λύτρωση πια δεν έχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή