Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χτενίσου σε λιγότερο από 10 λεπτά .

Χτενίσου σε λιγότερο από 10 λεπτά
Παρακοιμήθηκες και τώρα δεν ξέρεις πώς θα προλάβεις να φτιάξεις τα μαλλάκια σου; Τότε δεν έχεις παρά να τα πιάσεις σε χαμηλή κοτσίδα και να μην ανησυχήσεις αν «πετάνε» διάφορα τσουλούφια δεξιά και αριστερά, αφού αυτή είναι η μαγεία τους! Εύκολο και απλό αυτό το χτένισμα θα το δεις φέτος παντού να κάνει θραύση!

Χρόνος: 3 λεπτά

Μισά-μισά: το χτένισμα που δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά για να φτιάξεις είναι αυτό! Πιάσε επάνω τα μισά μαλλιά σου και άφησε τα υπόλοιπα κάτω να πέσουν χαλαρά στους ώμους και είσαι έτοιμη!

Χρόνος: 4 λεπτά

Πλαγιαστές αφέλειες: αν οι αφέλειες σου είναι στην μέση δεν έχεις για να δώσεις ένα άλλο αέρα στο λουκ, να τις φέρεις στο ένα πλάι, από όποια μεριά σε βολεύει! Ειδικά αν πιάσεις και τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά έχεις καταφέρει να αλλάξεις τελείως λουκ μέσα σε λίγα λεπτά.

Χρόνος: 5 λεπτά.

Να χαίρεσαι τον… κότσο σου: το πιο εύκολο χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει από το βασανιστικό δίλημμα πριν την βραδινή σου έξοδο, «πώς σαν κάνω τα μαλλάκια μου» είναι ο ψηλός κότσος!

Στριφογύρισε τα μαλλάκια σου σε ένα ψηλό και σφικτό κότσο και άφησε τον λαιμό σου σε κοινή θέα ενώ για να δώσεις τελείως διαφορετικό αέρα στο λουκ σου, με το ψαλίδι για τις μπούκλες φτιάξε τις μπροστινές τούφες σε μπούκλες και όλοι θα σε κοιτάζουν στα μαλλάκια!

Χρόνος: 7 λεπτά

Η σέξι ανέμελη και ψηλή αλογοουρά σου: αν έχει μακρύ μαλλάκι και συνηθίζεις να το αφήνεις πάντα ελεύθερο κάτω, τότε ήρθε η ώρα να το σηκώσεις ψηλά, πολύ ψηλά! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε ψηλή αλογοουρά και μην σε νοιάζει για τις τούφες που «πετάνε" απείθαρχα δεξιά και αριστερά, αφού σε βάζουν στην καρδιά της μόδας φέτος.

Χρόνος: 4 λεπτά

Η κοτσίδα να είναι στο πλάι:
 τι πιο σέξι και εύκολο από την γαλλική κοτσίδα ή την κοτσίδα ψαροκόκαλου; Πλέξε τα μαλλάκια σου σε χαμηλή κοτσίδα όπως κάνει την γαλλική και φέρε την στο ένα πλάι! Πρόκειται για το πιο σέξι και εύκολο αλλά κυρίως γρήγορο χτένισμα που μπορείς να κάνεις και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λαστιχάκι για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα.

Χρόνος: 6 λεπτά

Πηγή: 
womenonly.gr

1 σχόλιο:

  1. Κοιτάζω τ' άστρα τ' ουρανού και πάντα λείπει ένα…είναι αυτό που ευχήθηκα κι έπεσε για σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή