Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Ανανεώστε το σπίτι .

Θα το κάνω καλοκαιρινό!
Ακολουθήστε μερικά απλά, έξυπνα και κυρίως οικονομικά βήματα και διαμορφώστε το σπίτι σας έτσι ώστε να θυμίζει καλοκαίρι.

Αυτό που πρέπει να κάνετε αρχικά, είναι να ελαφρύνετε το σπίτι από τα βαριά υφάσματα του χειμώνα, και να τα αντικαταστήσετε με δροσερά, λεπτά και χαρούμενα καλύμματα.

Οι λευκές αέρινες κουρτίνες που ανεμίζουν, οι μεταλλικοί πολυέλεοι με κεριά και πιατέλες γεμάτες φρούτα, θα φτιάξουν ένα πίνακα απόλυτης ομορφιάς.

Χρησιμοποιείστε όλα τα βάζα σας και γεμίστε τα με λουλούδια. Όπως αναφέρει το άρθρο της διακοσμήτριας Σύλβιας Μπαδελιάν στο περιοδικό Glam, αν δεν θέλετε να βάζετε συνεχώς φρέσκα λουλούδια, μπορείτε να βάλετε φυτά. Θα τα διατηρήσετε περισσότερο καιρό και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Μια άλλη λύση για μικρούς χώρους, είναι να κρεμάσετε τις γλάστρες σας σε ασύμμετρη διάταξη από την έξω πλευρά του κάγκελου, εξοικονομώντας χώρο για το καθιστικό σας.

Τέλος αν θέλετε να ανανεώσετε το δάπεδο του μπαλκονιού σας, στρώστε επάνω έτοιμες ξύλινες πλάκες που μπαίνουν κουμπωτές. Μπορείτε ακόμα να βάλετε ψεύτικο γκαζόν για να δημιουργήσετε την αίσθηση του κήπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου